Mark Boog: de zesde dichter van de Letters van Utrecht


Utrecht 2 februari 2013

Ruben van Gogh introduceert Mark Boog

Terwijl op 2 februari 2013 in de week van de poëzie de Letter 684 gemaakt werd stelde Mark Boog zich voor, de zesde dichter, die Letters toevoegt.

Ruben van Gogh van het Utrechts Dichtersgilde introduceert de nieuwe dichter van de Letters van Utrecht. Het stuk van Mark begon al met letter 683, het gaat nog bijna drie jaar door. Het wordt zoals altijd letter voor letter onthuld iedere zaterdag. Het gedicht van de Letters van Utrecht is nooit af. Het wordt steeds verlengt door een nieuwe dichter. Zolang er dichters zijn, die kunnen schrijven.
Ruben van Gogh stelt de nieuwe dichter van de Letters voor: <a href=Mark Boog (links onder de parasol)” title=”Ruben van Gogh stelt de nieuwe dichter van de Letters voor: Mark Boog (links onder de parasol)” width=”695″ height=”518″ class=”aligncenter size-large wp-image-2426″ />

Ruben van Gogh introduces Mark Boog

While letter 684 was made, Ruben van Gogh introduced the new poet of the Letters. Mark Boog contributed the sixth piece of the poem. The poem of the Letters of Utrecht is to be extended by a different poet every few years for as long as poets can write.
Ruben van Gogh introduces the new poet of the Letters: Mark Boog (under the parasol on the left)