2 februari 2013: ontmoet de nieuwe dichter(es) van de Letters van Utrecht!


Een nieuw jaar begint en – toevallig – is binnenkort de bijdrage van Ellen Deckwitz tot het gedicht van de Letters van Utrecht compleet in de straat geschreven. Een nieuw lid van het Utrechts Dichtersgilde heeft het gedicht verlengt. Deze dichter(es?) wordt in de Week van de Poëzie zaterdag 2 februari voorgesteld, samen met het maken van zijn/haar nieuwe letter. Tussen 13.00 en 14:00 uur houwt een steenhouwer bij Oudegracht 309 de volgende letter in de volgende steen. Kom kijken en begroet de nieuwe dichter(es?) uit wiens pen de komende jaren de Letters van Utrecht komen.

A new year begins, and incidentally the part of the poem contributed by Ellen Deckwitz will be completely published in the street.

A new member of Utrecht’s guild of poets continued the poem. Who this poet (m/f ?) is will become known only in the Week of Poetry on Saturday February 2d, 2013, together with the making of his/her new letter. Between 1 PM and 2 PM a mason will make this letter into the next stone in front of Oudegracht 309. Come and meet the new poet out of whose pen the Letters of Utrecht will be flowing for the next few years.