Letter 1207 G

Letter 1207 G


Op deze stenen, in deze stad, hebben wij elkaar mogen ontmoeten. Nog altijd als we hier rondlopen voelen wij de magie van die tijd. Haar spanning, haar veiligheid, haar leegte en haar vreugde. We hebben onze diepste zelf aan elkaar blootgegeven. Door elkaar te leren zien is er liefde en nieuw leven ontstaan. Om te koesteren, te geven, te delen en door te geven.
Wij zijn (nog) niet in de positie om te vertellen hoe het leven in elkaar zit. Eerder zullen we wellicht sterven in een onopgelost mysterie. Toch willen we jou, kind dat uit onze liefde is voortgekomen, kracht toewensen op jouw levensreis. Blijf zoeken naar de betekenis in dat wat je doet. Niet omdat je iets moet worden, want je bent al goed genoeg vanaf het moment dat je er bent. Nee, omdat je het lef hebt om te geven, te creëren, te raken, te verbinden, kwetsbaar en dankbaar te zijn. Leef, in volle teugen, want voor je het weet lig je zelf onder een steen. ha ha Heel veel liefs. Joep & Ilse

Tekst op de steen: Liefopjou-JILAS

Bijgedragen door: Joep en Ilse Langen

Opgedragen aan: Het liefdevol samenzijn

Zaterdag 11 februari 2023 tussen 13:00 en 14:00 werd de Letter gemaakt en gelegd bij Oudegracht 329
door Sanna Snellaars van het Utrechts Steenhouwersgilde “Lettertijd”. Namens het bestuur was Hanneke Verheijke aanwezig.