Letter 1183 E

Letter 1183 E


Ter gelegenheid van Maarten’s 44e en 45e verjaardag. Omdat taal het belangrijkste instrument is om elkaar te begrijpen. Om ons in te leven in het standpunt van de ander. Omdat samenleven niet altijd makkelijk is. Omdat er soms een hoop meer leven in ons gezin zit, dan we ooit hadden kunnen denken. Het meest gebezigde zinnetje: los het op met woorden. Woorden vormen de brug naar elkaar. Daarom geef ik jullie deze letter. Want ik doe dat samenleven met niemand liever dan met jullie. Liefs, Marlotte

Tekst op de steen: MKMJM

Bijgedragen door: M. Herweijer

Opgedragen aan: Maarten en zijn zoons

Zaterdag 27 augustus 2022 tussen 13:00 en 14:00 werd de Letter gemaakt en gelegd bij Oudegracht 327
door Jan Herbrink van het Utrechts Steenhouwersgilde “Lettertijd”. Namens het bestuur was Michael Münker aanwezig.