Letter 1138 L

Letter 1138 L

Lieve Paul, Paulsie, ter ere van je zestigste verjaardag een blijvende herinnering aan deze dag. Vanwege de pandemie gaat helaas je grootse feest wat je altijd zo graag wil niet door (not). Een kei voor een keileuke vent en we gaan klinken op jouw klinker. En dan ben je ook nog onze rots in de branding. Heel veel liefs van ons vijven.

Tekst op de steen:

Bijgedragen door: Diana, Triske, Florence, Charlotte en Juliette

Opgedragen aan: Paul Ex

Wat mooi om aan onze oom, broer en man de letter L in het gedicht van Vicky Francken kado te mogen geven. Het was een ontzettende leuke belevenis om de steen gegraveerd te zien worden en de ontvanger zelf ook zijn naam en geboortedatum op de zijkant te laten graveren. Vereeuwigd op de Oude Gracht in Utrecht!

Zaterdag 16 oktober 2021 tussen 13:00 en 14:00 werd de Letter gemaakt en gelegd bij Oudegracht 323 door Gijs van Kuik van het Utrechts Steenhouwersgilde “Lettertijd”.