Letter 716 ! – het eerste uitroepteken blijft voorlopig voor de toekomst

Letter 716 !

uitroepteken

!

Er is nog geen opdracht en geen tekst in de zijkant van de steen geschreven. Op een later moment zou deze Letter nog toegekend kunnen worden. Omdat een ! zelden voor komt, heeft de Stichting Letters van Utrecht besloten op een later moment te bepalen wat hiermee gebeurt. Dit uitroepteken blijft voorlopig voor de toekomst.

Letter 716 gemaakt door Karel MolLetter 716 wordt gemaakt door Karel Mol

Zaterdag 14 sep 2013 tussen 13:00 en 14:00 gemaakt en gelegd bij Oudegracht 311 door Karel Mol van het Utrechts Steenhouwersgilde “Lettertijd”.

Letter 716 !

uitroepteken

!

There is presently no text in the side of this stone and no person or cause is linked to this Letter 716. This could change later. As a ! has been rare in the poem so far, the Foundation Stichting Letters van Utrecht decided to determine later what to do with this Letter. For now this exclamation mark is reserved for the future.

Made and put into the street in front of Oudegracht 311 on Saturday, 14 Sep 2013 between 13:00 and 14:00 by  Sanna Snellaars of the Utrechts guild of stone masons “Lettertijd”.