Een nieuwe Letter iedere zaterdag

De Letters van Utrecht: iedere zaterdag tussen 13:00 en 14:00 maakt een steenhouwer uit de volgende steen de volgende Letter, zo dat een groeiend gedicht ontstaat. Vlak achter de nieuwste steen is nu een ‘opschuivende slotsteen’ in de straat met informatie voor passanten. Hartelijk dank aan Paula Schoonaard van de LetterTijd, die deze slotsteen maakte en door Utrecht fietste! Ondanks de veel kleinere letters op deze informatiesteen heeft zij de van Hanneke Verheijke voor de Letters van Utrecht ontworpen lettertype gebruikt.

Vervolg a.s. zat 13:00 uur
Vervolg a.s. zat 13:00 uur: de opschuivende ‘slotsteen’ vlak achter de nieuwste letter, met dank aan Paula Schoonaard

De volgende Letter 664 is nog vrij: draag deze bij. Een Letter van U!The Letters of Utrecht: every Saturday afternoon between 1pm and 2pm a mason creates the next letter in the next stone, extending the poem. A bit after the most recent Letter a pavement stone provides information about the repeating event. The text on the stone reads: “Continuation next Sat. 1pm” Thanks to Paula Schoonaard of Utrecht’s Guild of Masons ‘Lettertijd’, who hew the small letters into this stone in the font that Hanneke Verheijke designed for the Letters of Utrecht.

Vervolg a.s. zat 13:00 uur
Continuation next Sat. 1pm: the information stone near the most recent letter in the pavement, met dank aan Paula Schoonaard