Letter 4 U – Stadswerken Utrecht, Wijkonderhoud & Service

Gemeente UtrechtLetter 4 U

De Letter is toegekend aan het datum 22 januari 2000.

Stadswerken Utrecht, Wijkonderhoud & Service

Tekst in steen: Utrecht W&S

Letter 4 Utrecht W&SAangeboden door de Stichting Letters van Utrecht aan de Stadswerken Utrecht, Wijkonderhoud en Service. Dank voor de goede samenwerking en ondersteuning bij de voorbereiding van dit project, met name an Cor Brons, Fred Nuwenhuis en hun collega’s.

Deze letter werd gemaakt door Gerrit Peele, de steen in de straat gelegd door Arie en Dennis Koot op 30 of 31 mei 2012 en onthuld door burgemeester Aleid Wolfsen bij de opening op 2 juni 2012. De tekst in de steen werd gegraveerd door Michael Münker van de Stichting Letters van Utrecht tijdens de voorbereiding voor het leggen van de stenen met Letters 1-648 in de straat in mei 2012.