Draag een steentje bij

Gebruik onderstaand formulier om een Letter bij te dragen. Wilt u een vraag stellen of een reactie geven, gebruik dan het contactformulier.

Bestelformulier

Draag een steen bij met dit formulier.
  • De naam van de persoon die de letter schenkt.
  • Deze naam komt letterlijk op het certificaat terecht.
  • Geef aan op welke datum u een steen wilt reserveren. Het is ook mogelijk om een reeds geplaatste steen te reserveren die nog geen inscriptie heeft. Het is NIET mogelijk een specifieke letter in de toekomst te bestellen. De toekomst is onbekend......
  • Deze tekst van maximaal 144 tekens wordt na deelname op de website geplaatst
  • Ongeveer 15 tekens. Kan in overleg met de steenhouwer altijd nog ter plekke worden gewijzigd. Deze tekst wordt ook op de website getoond.
  • Geef aan op welke datum u de steen wilt laten graveren. Dit is vooral van belang bij stenen en letters die reeds geplaatst zijn. Laat dit veld leeg als het op dezelfde dag is als wanneer de letter gehakt wordt.
  • Geef hier aan wanneer er eventuele bijzondere omstandigheden zijn voor deze steen. Voorbeelden: anoniem geven, pas bekend maken op de dag van hakken, en zo meer......
  • Het certificaat wordt naar dit adres verstuurd, indien het niet ter plekke wordt overhandigd.

Om een Letter bij te dragen vul het formulier volledig in en maak een gift van tenminste € 100,- over naar  IBAN NL60 TRIO 0254 7196 00 t.n.v. ST LETTERS VAN UTRECHT onder vermelding van datum en nummer van de Letter (deze moet in de lijst nog vrij zijn).

Stichting Letters van Utrecht
Breedstraat 9A
3512 TS Utrecht
KvK nummer 55245943

Giften aan de Stichting Letters van Utrecht kunnen bij de belastingaangifte gedeclareerd worden.
De Stichting Letters van Utrecht is van de belastingdienst als culturele ANBI (algemeen nut beogende instelling) aangewezen. Ook als u geen gehele letter bij wilt dragen maar het project wilt steunen.

Giften kunnen overgemaakt worden naar rekening 25.47.19.600 ofwel IBAN NL60 TRIO 0254 7196 00 t.n.v. ST LETTERS VAN UTRECHT. Hartelijk dank!