Letter 1097 T – Angela Saldanha and Jurre Bosman


Letter 1097 T

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is delettervanutrecht_T-150x150.jpg

21 is a special number for us, it is the date of both of our birthdays and our anniversary. The date of this stone was too good to pass up!

Tekst zijkant steen / text side of stone: <Jurre & Ange> (to be engraved later)

Bijgedragen door / contributed by Angela Saldanha and Jurre Bosman

Letter 1097 T werd zaterdag 2 januari 2021 gemaakt en in de straat gelegd bij Oudegracht 325 door Ida Thoenes. Per ongeluk graveerde Ida na het hakken van de letter T eerst 1096 in de steen. Zij maakte met enthousiasme en toewijding een tweede T in een nieuwe steen en legde deze met het juiste nummer 1097 in de straat. Volgens de regels ter beperking van de verspreiding van de pandemie werd deze Letter zonder bezoek gemaakt, de zijkant zal later gegraveerd worden.

Letter 1097 T was made Saturday 2 Jan 2021 and placed in the street near Oudegracht 325 by Ida Thoenes. By accident she initially engraved the number 1096 into the stone after making the T. With pleasure and dedication she started anew and made a T in a second stone and placed that into the street with he correct number 1097. To help slow the spread of the pandemic the Letter was made without visitors and the text in the side of the stone shall be engraved later.