De Letters van Utrecht in tijden van Corona

Om verspreiding van het COVID 19 virus (ook wel Corona) te voorkomen, ziet de Letters van Utrecht er vanaf om de letters ten overstaan van publiek te maken. Ten minste tot eind april 2020, waarschijnlijk langer, worden sponsoren en steenhouwers niet meer uitgenodigd om het maken en plaatsen van de steen bij te wonen. Wel zullen we als Letters van Utrecht iedere week een nieuwe letter toevoegen aan het oneindige gedicht in de straten van Utrecht. Deze letters zijn in het atelier gehakt en worden door het bestuur geplaatst, zonder publiek.

De sponsoren zijn van harte welkom om op een nader te bepalen zaterdag de steen van de juiste inscriptie te voorzien. Indien je je als sponsor van een steen in deze periode geheel wilt terugtrekken is dat ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met de Letters van Utrecht via email.

Om administratieve lasten te verlichten is het op dit moment niet mogelijk om stenen bij te dragen. De bestelformulieren zijn daarom tijdelijk van de website verwijderd. De Letters van Utrecht gaan door, zolang er zaterdagen zijn. Blijf veilig en pas op elkaar.