“De Boerin” uit de toekomst brak een arm door Letter 672

Na het maken van Letter 672 op 10 november 2012 ging het mis: bij het terugzetten van het gereedschap bij ZiZo brak per ongeluk een arm van “de Boerin”, een beeld dat er te koop aangeboden staat.

“De Boerin” is nu, de arm mooi geplakt, een beeld met geschiedenis. Voor de Letters van Utrecht komt zij uit de toekomst: het beeld is gemaakt in het Reinaerde Atelier De Wijde Doelen – waar de Letters pas tussen 2090 en 2100 langs zullen lopen. “De Boerin” is, rijker aan verhaal maar behoorlijk gezakt in prijs, te koop voor 62,50 Euro bij ZiZo, Oudegracht 283. Het beeld reserveren? Hier!.

It happend after the making of Letter 672 (10 November 2012). When the mason’s tools were returned, to ZiZo the left arm of “de Boerin” (“Farmer’s wife”, a sculpture offered for sale there, broke off accidentally.

“De Boerin” is now, arm repaired, a sculpture with history. And for the Letters from Utrecht, it is a sculpture from the future: it was made at Reinaerde Atelier De Wijde Doelen – where the Letters will be placed between 2090 and 2100. “De Boerin” is now, richer in story but at 62,50 Euro significantly reduced in price, offered for sale at ZiZo, Oudegracht 283 in Utrecht. You can reserve it, too.