Win een komma in de straten van Utrecht: hoe verder je bent, hoe beter!

De Letters van Utrecht gaan door zolang mensen hun steentje bijdragen. Help de Letters van Utrecht bekend te maken: in onderstaand scherm

  • zet een Like op de Facebook pagina van de Letters van Utrecht en
  • volg @LettersvanU op Twitter en
  • geef aan welke tekst je zou willen hebben op de website bij de komma (niet bindend)

Een van de volgers/vrienden (door loting bepaald) wint de komma uit de zin “…hoe verder je bent, hoe beter…”. Je kan dan je naam of een boodschap met deze Letter, nummer 102, verbinden (voorwaarden voor de boodschap hier). Doe mee, en maak kans op een komma! een komma in de straten van Utrecht

The Letters of Utrecht continue for as long as citizens make their continuation possible. Please help to spread the word about the Letters of Utrecht: Like them on Facebook or follow @LettersvanU on Twitter. One of the friends/followers wins the first comma in the poem: Letter 102. The winner (as determined by random selection) can link his/her name or a message to this Letter for free (see here for details about the message). een komma in de straten van Utrecht