Gemeente Utrecht verleent vergunning tbv De Letters van Utrecht

De op 13 februari 2011 door Fred Nieuwenhuis van de Stadswerken Utrecht t.b.v. het De Letters van Utrecht aangevraagde vergunning voor kleine opbrekingen werd door de Gemeente Utrecht goedgekeurd (Leges 25222).

De Letters van Utrecht beginnen aan de Oudegracht boven in de straat voor nummer 279, ten Zuiden van de Smeestraat, het gedicht groeit vanaf daar in richting Ledig Erf, de opening met de Letters sinds 2000 zal op 2 juni 2012 plaatsvinden, en vanaf dan zal een steenhouwer iedere zaterdag uit de volgende steen de volgende Letter maken.

De vergunning is vooralsnog t/m 1 juni 2013 geldig. Wij hopen dat het project goed bevalt en de Gemeente Utrecht het ook in toekomst zal goedkeuren en de burgers van Utrecht het ook in toekomst mogelijk maken. Hartelijk dank aan de Stadswerken van de Gemeente Utrecht!