Letter 365 L

Letter 365 L


Lieve Liesbeth,
Utrecht jouw stad, geboren en getogen. Herinneringen bij elke hoek en in elke straat. Met je familie ben je hier grootgebracht, je bent hier ook naar school geweest, hopeloos verliefd geworden en je eerste huis gekocht. Nu heb je hier je kinderen wonen en zelf een lekker appartement waar je makkelijk naar alle plekken toe kan lopen waar je deze warme herinneringen hebt. Lieve Liesbeth, hierbij jouw letter zodat de stad jou nooit vergeet. Een eerbetoon voor de lieve moeder, schoonmoeder en vrouw waarvan wij nog vele jaren van willen genieten. Gefeliciteerd met je 60ste verjaardag!

Tekst op de steen: Liesbeth 60Jaar

Bijgedragen door: Liesbeth Pouw

Opgedragen aan: Liesbeth Pouw

De eerste 648 letters werden in het voorjaar van 2012 gehakt en geplaatst.

Zaterdag 24 december 2022 werd de Letter gegraveerd en teruggeplaatst door Marc de Groot. Namens het bestuur was Michael Münker aanwezig.