Letter 104 O

Letter 104 OVoor Laura Olij-Passanante.

Lieve Laura,
deze letter O geef ik je cadeau ter nagedachtenis aan Han Olij, mijn neef, die je in december 1982 trouwde en meenam over de oceanen naar Montevideo, Uruguay. Jullie bouwden daar een mooi leven op met jullie gezin. In mijn jonge jaren woonde ik een paar maanden bij jullie om te ontdekken dat de wereld groter is dan deze stad. Dank daarvoor. Ik hoop nog regelmatig een wandeling met je te maken door de straten van Utrecht. Laten we dan altijd even langs de letters van Utrecht lopen en stilstaan bij deze O, die ook een beetje voor Ximena, Natalia en Virginia is.
Veel liefs,
Judith

Tekst op de steen: sweet memories

Bijgedragen door: Judith Karis

Opgedragen aan: Laura Olij-Passanante

De eerste 648 letters werden in het voorjaar van 2012 gehakt en geplaatst.

Zaterdag 4 november 2023 werd de Letter gegraveerd en teruggeplaatst door Corry Kussendrager. Namens het bestuur was Erlijn Mulder aanwezig.