Documentatie

Het Utrechts Archief is van plan het project te documenteren.  Zo zullen de generaties na ons in de gelegenheid worden gesteld het verloop van het project te bestuderen.

 

Inhoudelijk meewerken aan dit project kunt u op de website van milliongenerations.org. Hier kunt u ook opmerkingen, ideeën, voorstellen voor verbetering, en andere projecten in brengen door deze in de wiki zelf toe te voegen (werkt op dezelfde manier als wikipedia).

 

De gegenereerde kennis van het project word ter beschikking gesteld via een creative commons licentie (non-commercial, share alike, attribution).

Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, dient u het volgende te vermelden:

  • Gedicht: het Utrechts Dichtersgilde
  • Lettertype en Logo (speciaal voor dit project ontworpen): Avant La Lettre
  • video: Los Imagos (video CC maar let op: Muziek niet CC maar (c): Michael Nyman / The Michael Nyman Band)
  • concept: De Letters van Utrecht

De licentie staat toe dat het concept elders door derden verder ontwikkeld en geïmplementeerd wordt, mits het niet-commercieel gebruikt wordt, de auteurs genoemd worden en het resultaat ook onder een soortgelijke licentie algemeen beschikbaar gemaakt wordt. Voor commercieel gebruik is toestemming van de stichting Letters van Utrecht nodig.

Voor de Letters werd een eigen Lettertype ontworpen door Avant La Lettre:

Lettertype voor De Letters van Utrecht, ontworpen door Avant la Lettre
Lettertype voor De Letters van Utrecht

Deze Website gebruikt het WordPress Suffusion theme, beschikbaar onder de GPL-3.0 licentie. Dank aan WordPress, Sayontan Sinha, en Incus Software.