Suggereer een goed doel

Ieder jaar geeft de stichting ‘Letters van Utrecht’ tien procent van haar omzet naar een goed doel. De goede doelen zijn meestal gericht op het bevorderen van taalontwikkeling of het behoud van cultuur. De goede doelen die de afgelopen jaren gesteund zijn door de Letters van Utrecht zijn onder meer: ‘Voorlees Express’, ‘Taal doet meer’, ‘Stichting Leergeld Utrecht’, ‘Gilde Utrecht’, ‘Het begint met Taal’ en Europe Cafe x HKU.

Graag roepen we bij het zoeken van een nieuw goed doel uw hulp in. Wij roepen u op om middels onderstaand formulier ons op de hoogte te brengen van een goed doel waar de bijdrage van de Letters van Utrecht op een goede en passende manier besteed kan worden. Wij zoeken liefst een concreet project en hebben een link nodig met behoud en bevordering van beschaving. Graag horen wij ook een duidelijke motivatie waarom het goede doel volgens u in aanmerking zou komen.

Door dit formulier in te vullen helpt u ons in de jaarlijkse zoektocht naar een bestemming voor onze gift.

De uiteindelijke bestemming van de gift zal door het bestuur worden vastgesteld en bekend gemaakt worden via deze website.

Suggestie voor goed doel

  • Het nummer van de steen waarmee u heeft deelgenomen aan de Letters van Utrecht (Indien van toepassing).
  • Beschrijf het goede doel en geef ook een motivatie waarom dit goede doel in aanmerking komt voor een bijdrage van de Letters van Utrecht. Gebruik minimaal 100 karakters.
  • Ik wil op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief van de Letters van Utrecht ontvangen. Naam en email blijven bewaart tot ik om verwijdering vraag / de nieuwsbrief opzeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.